dissabte, 6 d’abril del 2013

Projecte en curs : Fotografia de Juntura

Dins del mòdul de Fotografia els alumnes de 2on de gràfica Publicitària ens han fet arribar l'estat del seu projecte Fotografia de Juntura. La professora responsable, Ana Lorente, ens respon a una sèrie de preguntes per poder entendre el seu projecte.

Què és Fotografia de Juntura?
Fotografia de Juntura reflexiona sobre la descomposició espai-temps des d'un punt de vista personal en un mateix espai físic comú.



Quines són les tècniques fotogràfiques que utilitzareu?  
Fotografiar una escena dinàmica que sintetitzi una acció emprant les estratègies de la
fotografia de Juntura. Es tracta de preses fotogràfiques múltiples que s’ajunten per oferir un desenvolupament expandit del temps i el espai.

En quins espais físics treballareu?
Es va treballar a la zona d'Europa Fira per ser una localització emblemàtica de l'Hospitalet de Llobregat. Per a la realització d'aquest projecte cada alumne escollia un punt de vista d'aquest espai en el que fer la seva proposta.


Quina serà le metodologia a seguir?  
Treballant  a partir de la Construcció-deconstrucció com a procés, partint des del punt de vista personal del pla. La defragmentació de l'espai seleccionat constituirà el nucli central del procés de construcció; per reconstruir novament l'escena sobre un suport digital.
Aquest treball està inspirat en les obres de David Hockney, i sota les premisses d'espai-temps.

Esperem amb ganes la continuació d'aquest projecte! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada